About me

Jag tänkte låta denna bloggen förbli så anonym som det går. Man är ju aldrig anonym på Internet, men, men...

Info om mig:
Längd: 178 cm
Vikt (för tillfället): 60 kg
BMI: 18.9

Nu är jag normalviktig. Dock låter 55 kg så bra. Fast jag får deja vú känslor. Lite been there done that. För sista när jag siktade på 55 kg hamnade jag betydligt lägre...
Ska jag titta på de gamla bilderna? Nej. Då lär jag vilja gå ner i vikt ännu mer. 
Haha kul när gamla bilder kan vara sin egen thinspo...

Nä, avslutar nu med en bild på Chanel Iman. Vacker och smal!


For all that I am

Ambivalent: adj. som vacklar mellan motstridiga ställningstaganden, kluven, delad.

Anledningen till mitt val av bloggnamn är för att det stämmer in så bra. Det beskriver mig som person. Jag är kluven i allra högsta grad. Kluven mellan mina känslor. Frisk/sjuk.
   Det kan låta helt schizofrent, men det är verkligen som två personer med olika viljor i en och samma kropp. Så fungerar anorexi mina vänner. Ana blev min trevliga kompis för snart två år sedan. Sedan tappade vi kontakten, men nu har hon börjat höra av sig igen.
  Kan man bli frisk? Jag har alltid trott det, men numera tvekar jag. Jag skulle vilja kalla mig ”frisk anorektiker” för tillfället. En normal person funderar inte på att gå ner i vikt när man är normalviktig. En normal person har inte svårt för smör och en del andra saker, typ läsk. Jag har fortfarande saker som jag inte klarar av att äta.

Så nu står jag här vid ett vägval. Har ätit nyttigare och mindre måndag – onsdag. Har gått ner typ ett kilo. Idag har jag ätit massa choklad och godis etc. Det är som min friska sida väger upp det ”sjuka”. Jag får ångest när jag äter onyttigt – jag får ångest när jag går ner. Sa jag att jag var delad och kluven?



What to do?


RSS 2.0